Gezicht liften

Ouderdom, een ongezonde levensstijl, slechte voeding ofnog roken kunnen aan de basis liggen van een verslapte gelaatshuid en/of rimpels. Het liften van het gelaat (facelift) kan misschien ook voor u een geschikte oplossing bieden?!

Facelift

Bij een facelift neemt Dr. Brewaeys de overtollige huid weg. Daarna spant hij de overgebleven huid mooi op en lift ze naar boven. Eventueel wordt overtollig vet eerst weggezogen (cfr liposuctie).

Door het liften van het gelaat bekomt men wederom strak en quasi rimpelloos gezicht.

Gelaatscorrecties onder algemene narcose

Het bij esthetische, plastische chirurgie al dan niet opereren onder narcose is uiteraard afhankelijk van de ingreep. Zoals de meeste ingrepen gebeuren ook gelaatscorrecties onder algemene narcose.

Facelifting consultaties en operaties in Antwerpen

De consultaties inzake facelifting alsook de liftingoperaties zelf vinden plaats in volgende ziekenhuizen:

GZA St-Jozef Mortsel

GZA St-Vincentius Antwerpen

dinsdag 16u-18u & vrijdag 11u30-13u vrijdag 8u30-10u30
Tel +32 3 444 12 11 Tel: +32 3 285 20 00

Esthetisch plastisch chirurg - Facelifting

Voor diverse ingrepen m.b.t. esthetische plastische chirurgie aan armen, benen, buik, borsten, hals of gelaat kan Dokter Brewaeys een gepaste oplossing m.b.t. gezichtsreconstructie voorstellen. Heb je een vraag i.v.m. de mogelijke liftingingrepen en/of wens je een idee van de prijs voor een faceliftoperatie te verkrijgen, aarzel dan zeker niet en contacteer de chirurg!

Dokter Phlippe Brewaeys contacteren voor bijkomende info m.b.t. facelifting

Andere liftings & correctiemogelijkheden bij plastisch chirurg Brewaeys te Antwerpen:
borstlift - borstvergroting - borstverkleining - borstprothese - buikcorrectie - buiklift - dijlift - billift - armlift - facelift - MACS-lift - halslift